ANUNT pentru realizarea unor parteneriate de transfer de cunoştinţe in proiectul: 
 COMPETITIVITATE SI PARTENERIAT IN LEGUMICULTURA  COMPARTLEG in cadrul: PROGRAMULUI OPERATIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, Axa prioritară 1 – CERCETARE, DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ SI INOVARE (CDI) IN SPRIJINUL COMPETITIVITATII ECONOMICE SI DEZVOLTARII AFACERILOR, ACŢIUNEA 1.2.3 
Tip proiect: PARTENRIATE PENTRU TRANSFER DE CUNOSTINTE, domeniul CDI BIOECONOMIE (Agricultura)
Sunt invitate sa participe in proiect intreprinderi interesate de colaborarea în domeniul cercetarii cu STATIUNEA DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU LEGUMICULTURA BACAU, pentru realizarea unui parteneriat de transfer de cunostinte privind:
 • Cercetari multidisciplinare pentru obţinere de produse si aplicarea de tehnologii noi sau modernizate în domeniul legumiculturii convenţionale şi ecologice, conform ofertei de expertiză a SCDL Bacau
• Cercetari interdisciplinare în domeniul fiziologiei, amelioararii si obtinerii de produse legumicole conventionale si ecologice in stare proaspata si procesata.
 • Micropropagare „in vitro” a plantelor legumicole.
 Intrebari privind finantarea partenerilor, durata proiectului, etc.  pot fi trimise pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..